Selecteer provincie

Restaurant Azie 0495-537074: Openingstijden -  Gezond maandmenu afhalen & bezorgen of een buffet.

✅ TIP: Direct Chinees bestellen in Weert

Details

Adres
Stationsstraat 20
6001CK Weert
Limburg
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Geniet in een modern en eigentijds kader van smakelijke klassiekers, heerlijk authentieke gerechten of ons verrassend fijnproeversmenu. Gelegen in Weert, Limburg in een monumentaal pand bieden wij u een ervaring voor al uw zintuigen.

Onder de noemer Modern Chinees willen Aihua en Lide Chung de beleving van de traditionele Chinees een nieuwe toekomst geven: stevig geworteld in de Nederlandse traditie van Aziatisch uit eten maar met respect voor de authentieke Chinese keuken. Met een vernieuwend menu in een volledig nieuwe setting brengen zij u het beste wat de Chinese keuken te bieden heeft.

In een nieuwe, moderne en gezellige setting verwelkomen wij u om samen met ons een culinaire reis doorheen de Aziatische keuken te maken. We bieden de traditionele Chinese gerechten aan a la carte, fijnproeversgerechten die u kan delen met uw tafelgenoten of een avondvullend menu waarbij u het beste uit onze keuken voorgeschoteld krijgt, vergezeld van de aangepaste wijnen.

Geniet in een eigentijds, modern en ruim kader, met zakenpartners of in familieverband. We bieden u zowel een lunch- als dinnermenu aan. Mocht u iets bijzonders te vieren hebben of wenst u te dineren in een grotere groep, u kan bij ons terecht met groepen tot 25 personen aan één tafel. Contacteer ons voor meer details.

Traditioneel is de Chinese keuken geschikt voor het bereiden van meeneem maaltijden. Restaurant Azië biedt u een uitgebreide kaart van rijsttafels, combinatiegerechten en specialiteiten aan. Deze gerechten kunt u meenemen en zo thuis - met een gewaarborgde kwaliteit - genieten van een gastronomisch diner. U kan telefonisch bestellen, of uw bestelling ter plaatse laten opnemen. Wij aanvaarden Nederlandse pinpassen, credit cards (Visa/MasterCard/Amex) en cash.

OOK BIJ U THUIS!
Of het nu gaat om familiefeesten, verjaardagen of bedrijfsevents, wij kunnen uw feest de nodige luister meegeven. Onze cateringservice is erop gericht om u zoveel mogelijk te laten genieten van uw evenement. Wij brengen verzorgen een vers, lekker en volledig buffet ter plaatse voor groepen van 15 tot 450 personen. Eventueel kunnen we u de moeite van de afwas besparen door borden en bestek mee te leveren.

Bekijk onze catering formules of neem contact op met ons indien u speciale eisen heeft. Bij Restaurant Azië zorgen we dat u zorgeloos kan genieten van uw eigen feestje.