Van der Moolen Foodgroup BV

✅ TIP: Direct Chinees bestellen in Enschede

Details

Adres
Josinkstraat 21
7547AA Enschede
Overijssel
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


Familietraditie sinds 1966

Al 50 jaar komen de lekkerste noedels uit Het Verre Oosten van Nederland, Enschede! Het begon allemaal in 1966 toen Van der Moolen senior kelner was in het Chinese restaurant van zijn Chinese vader. Hij wist vanuit zijn geboorteland hoe authentieke noedels moesten smaken, echter de toenmalige leveranciers konden niet de gewenste kwaliteit noedels leveren die hij voor ogen had. Het idee ontstond om zelf authentieke noedels te gaan maken.

Na een lange periode van testen en aanpassingen aan machines lukte het; de beste authentieke gewalste mie wordt gemaakt in Enschede. In eerste instantie werd de mie op kleine schaal gemaakt voor het eigen Chinese restaurant, maar al snel bleken vele andere Chinese restaurants ook interesse te hebben. Onder de naam Miefabriek Tai Ming werd het nieuwe bedrijf in 1966 een feit. Anno 2016 nog steeds de naam van het merk van Van der Moolen Foodgroup, waaronder de lekkerste gewalste mie verkocht wordtl. Tai Ming betekent tenslotte ook: de lekkerste bami!

Inmiddels is Van der Moolen Foodgroup uitgegroeid tot een bedrijf van formaat. De fabriek is fors uitgebreid met onder andere een eigen kook- & verpakafdeling om op elke manier te kunnen voldoen aan de vraag van de verschillende klanten. Met een team van enthousiaste collegas werken ze elke dag om een hoogwaardig en divers assortiment noedels, pasta en rijst te produceren of alvast voor te koken.
Onze producten zijn ook in de supermarkt verkrijgbaar.